כניסה
למנויות
צרו קשר

מרק עגבניות צלויות של אראל

מרק עגבניות צלויות של אראל

סוגים שונים של עגבניות, כולל עגבניות שרי

1 בצל יבש

½ ראש שום

שמן זית

שורש סלרי

צרור פטרוזיליה

מים

 

תיבול:

מלח

פלפל שחור טחון

אגוז מוסקט

חוויאג' למרק

טימין יבש

אורגנו

 

אופן ההכנה:

בתבנית בתנור, בחום גבוה, עגבניות ( רצוי כמה שיותר סוגים כולל שרי) שני חצאי בצל, חצי ראש שום, צולים עד שנחרך.

בסיר עם קצת שמן זית מקפיצים שורש סלרי ופטרוזילה, מוסיפים את כל מה שהיה בתבנית כולל המים שניגרו מהירקות ( לא מקלפים את העגבניות). מוסיפים מים לפי כמה שאוהבים סמיך. 

לבשל לזמן ממושך ולאחר מכן לרסק באמצעות בלנדר מוט

 
ערכים תזונתיים:
נתייחס לכל כוס מהמרק כרבע ממנת הפחמימה בארוחה.
להאמין. לפעול. להגשים.